Landskuet 2018 – Vil du hjælpe?

DOF-Vestjylland har i en del år haft en stand på landsskuet i Herning, hvor vi formidler og fortæller om fuglene og tit har de besøgende på vores stand en god fugle oplevelse, som de gerne vil fortælle om eller de skal have lidt hjælp, til at finde ud af hvilken fugl de de har set eller de vil måske gerne diskutere et naturspørgsmål og det kommer der tit nogle gode snakke ud af!


Primært har fuglene i agerlandet været i fokus og ofte har vi også fået oplysninger om ugler, hvor flere af arterne gerne vil bo på landbrugsejendomme.


          


I de senere år har vi deltaget i et samarbejdsprojekt "Faunapletter på agerjord" sammen med Herning-Ikast landboforening, DN-Herning og DN Ikast-Brande, samt den lokale biavlerforening og jægerne. Projektet går ud på at landmændene til en fornuftig pris kan få sået striber af en og flerårige blomstrende planter på deres marker og derved være med til at skabe en lidt større variation i et intensiv dyrket landbrugsland.


     


..... og dette projekt vil vi også formidle på vores stand samtidig med at vi har brochurer, udstoppede fugle og diverse udstillingsmaterialer fra DOF, samt konkurrence for de besøgende.


Bestyerlsen synes, at det er vigtigt at vi er med på forskellige events som eksempel Landsskuet for at fortælle om DOF og fuglene og snakke med de besøgende, som eventuelt kunne være potentielle nye medlemmer i vores forening, men skal vi være med, kræver det jo nogle folk, som vil stille op i standen og derfor spørger bestyrelsen?VIL DU HJÆLPE I ÅR?


Landskuet afvikles fra 5. – 7. juli og vi mangler nogle hjælpere til at stå på standen og vi håber du har lyst!

Vi har delt de 3 dage op således at man kan vælge de respektive datoer enten om formiddag fra kl. 9.00 til kl. 13.00 eller om eftermiddagen fra kl. 13.00 – til kl. 17.00, samt hjælp til opsætning af standen om onsdagen.

Det er rarest, at man er mindst 3 på standen og indtil videre har vi flg. tilkendegivelser fra os i bestyrelsen:


9.00 – 13.00

13.00 – 17.00

17.00? >

Onsdag d. 4. juliAgner S, Lars HH, Børge V.

Torsdag d. 5. juli

Kirsten H, Agner

Kirsten H, Marianne L.


Fredag d. 6. juli

Børge V, Karen B.

Hans R, Ole A


Lørdag d. 7. juli

Agner S, Lars HH

Agner, Lars HHVi sørger for adgang i form af diverse adgangsbilletter til skuet, hvortil Agner Svenstrup er kontaktperson så derfor send en e-mail/sms på 41-317700 til ham om dit ønske snarest!


Landsskuet er jo som ordet antyder landsdækkende og derfor er medlemmer fra andre lokalafdelinger også meget velkomne til at hjælpe os!


Og endelig har du ikke været på Landsskuet før, så er den en rigtig god oplevelse at tage til, idet der foruden markedsstemningen, rigtig mange fine dyr, maskiner og mennesker, og så er desuden mulighed for at besøge stande af mange slags alt efter interesse.


Kommer du på Landsskuet, så besøg endelig DOF-Vestjylland i Landskue-naturen – Vi ses Smile


DOF-Vestjylland – Bestyrelsen
Agner Svenstrup