Fuglefotograferingskursus – Præstbjerg Naturcenter

Hvis du bruger tid på at kombinere de to fantastiske hobbies – nemlig "fugle" & "foto" – er disse formiddage måske noget for dig! DOF-Vestjylland udbyder nemlig som noget helt nyt – "Fuglefotograferingskursus", hvor Indholdet fokuserer på grundlæggende fototeknik.

Hvis du ofte nøjes med at bruge kameraets auto-indstillinger, og gerne vil have mere ud af teknikken i kameraet, samt mere kontrol over dit billed-resultat, så er der nu mulighed for at komme lidt videre!


Vi kommer ind på mulighederne med forskellige kameraindstillinger. Der bliver en introduktion til forståelsen af samspillet imellem blænde, iso-indstilling og lukketid. Vi laver øvelser som efterprøver de forskellige indstillinger. Og vi skal ud i naturen for at arbejde med teorien i praksis.


Du kan få en masse gode råd og inspiration i kammeratligt samvær, og jeg håber også, at der bliver en god erfaringsudveksling imellem deltagere med forskellige færdighedsniveauer!


            


Kursusleder:

Stig Niklassen, tlf. 20-697387


Dato for kursus:
Lørdag den 14.09.19 kl. 8.30 – 11.30 og
Lørdag den 28.09.19 kl. 8.30 – 11.30


Pris:
kr. 150,- - Indbetaling på konto 7650-4163817, hvor Foto+navn (Ex.:Foto-FinnJensen) bedes anført!


Tilmelding: Efter først-til-mølle-princippet på e-mail: til Stig Niklassen 

Max. deltagerantal: 18


Medbring: Kamera, kamera-manual, stativ, bærbar pc, samt kaffe/the/drikkelse (rundstykke er inklusiv i prisen) på begge kursus dage!Med Venlig Hilsen

Stik Niklassen og DOF-Vestjylland