Årets Ornitologiske Oplevelser 2019

Vi nærmer os en af lokalafdelingens traditionsrige arrangementer – Årets Ornitologiske Oplevelser, som afholdes den 3. december kl. 19 i Aulum Fritidscenter.

Har du et bidrag til aftenens underholdning? Sidste år viste 7 doffere deres bedste fugleoplevelse, og 70 medlemmer fik en rigtig god aften med billeder fra nær og fjern.  HUSK - Servicemeddelelse nederst i artiklen- P.g.a. kloakarbejde i Aulum!


Har du en god oplevelse fra 2019, som du gerne vil vise, så send en mail til Marianne Linnemann;  senest tirsdag den 26. november. Husk at skrive navn og titel på dit indslag i mailen. Som udgangspunkt skal du regne med at have 10 – 12 minutter til din rådighed.


             Fotokonkurrencen nærmer sig deadline. Denne aften skal vi, blandt de indsendte fotos, vælge dem, der går videre til finalen. På generalforsamlingen vælger vi så de tre vindere.


DOF Vestjylland er som de tidligere år vært ved en bid brød og lidt at drikke til. Af hensyn til køkkenet og for at sikre, at der er smørrebrød til alle, vil vi meget gerne modtage en tilmelding. Tilmelding til Marianne Linnemann senest den 1. december. På forhånd tak.


Håber vi ses.


Servicemeddelelse:


TIL DELTAGERE I ÅRETS ORNITOLOGISKE OPLEVELSER I AULUM

Der er pt. en del kloak arbejde i Aulum og det kan give udfordringer med at finde frem til Aulum Fritidscenter.

Hvis du kommer fra motorvejen – Herning/Holstebro – eller fra Vildbjerg/Videbæk:

kører du blot den sædvanlige vej. Du kører forbi afspærringen ved krydset Jersildvej/Ørrevej/Skolegade og dermed ned til midtbyen og Aulum Fritidscenter.


Hvis du kommer fra Feldborg eller Hodsager:

er der spærret ved kirken. Du følger skiltene og på Lergravvej drejer du fra ad Rørkærvej. Så drejer du til venstre første gang ad Rugbjergvej og kører ned i midtbyen. Ved Aulum Fjernvarme drejer du til venstre ad Østergårds Alle og kommer ud på Kirkegade ved Rema 1000, drejer til højre og så til venstre til Aulum Fritidscenter. Blå rute på kortet:


               

MVH

Ole Olesen