Senior julemødet i Sevel - 2019

Hele 16 seniorer troppede op hos Leif til julemødet. Snakken gik straks i gang og en god stemning omkring rundstykkerne og kaffen gav varmen til alle. Ida havde bagt brunkager og Niels havde en flot flaske med sundheds eleksir med, så den gode stemning blev endnu bedre. Alle fik lov til at komme til orde og fortælle om deres bedste fugleoplevelse.


Leif viste så foto fra det snart forgangne år, bl.a af flotte krognæb og 4 kohejrer fra Gullestrup,
inden vi gik i bilerne og kørte mod Geddal Enge.


Solen skinnede fra en skyfri himmel og humøret var højt. Lige uden for Sevel mod Hjerl Hede havde vi de første sangsvaner og grågæs tæt på vejen. God start.            


Mellem Egebjerg og Ejsing fandt vi den meget store flok af sangsvaner. 1200 – 1300. En mindre del stod tæt på vejen i en lille sø, hvor den sjældne sortsvane stod og viste sig frem. Se Poul Krags foto. Her var også mange grågæs og bramgæs samt måger.
Den sorte svane havde været borte i en hel uge, så det var en overraskelse af de gode, at den igen dukkede op i dag.


På Geddal Enge sås mange pibeænder, en del grå- og krikænder. Også grågæs, skarv, måger og fiskehejrer. Desuden sås en pæn flok storspover gå på engen og høres kunne de også.


Det var slut på årets seniorture og Peder, Jens og jeg siger de mange seniorer tak for altid at møde op med frisk humør og positivt sind. Tak for i år og på gensyn til næste år.